Warm aanbevolen: koud water

Standaard

Dit is mijn eerste post, toegegeven, ik heb nog een beetje koudwatervrees. Maar ik ben blij dat je hebt doorgeklikt. Je bent terecht gekomen op mijn gloednieuwe blogsite. Ik zou je graag willen houden als volger. Dus blijf even doorlezen.

Deze blog wordt stap voor stap opgebouwd met artikelen over onderwijs, leiderschap en de combinatie tussen beide, over scholen, leerkrachten, cultuur en visies. Ik wil het warm water niet uitvinden, ik wil dingen bespreekbaar maken. Af en toe zal je een kwinkslag naar de actualiteit of een persoonlijke ervaring lezen. Dikwijls ter verduidelijking, met de bedoeling te inspireren of een oude gewoonte of denkpatroon in vraag te stellen. Altijd positief bedoeld, om betekenis te geven aan de dingen die gebeuren of kunnen ontstaan. Daarom zal je ook altijd kunnen reageren, zodat we met zijn allen in dialoog kunnen gaan.

Wil je deze blog blijven volgen en krijg je graag een seintje wanneer een nieuwe bijdrage klaar is? Klik dan links onderaan en volg mij. Warm aanbevolen 😉

Bedankt!

17 suggeties bij “Warm aanbevolen: koud water

 1. Jean Paul Pinxten

  Mensen die het onderwijs van binnenuit kennen en die durven uitkomen voor hun gefundeerde mening. Die hebben we nodig! Zeker vanuit de onderwijscongregaties die het onderwijs in Vlaanderen groot en degelijk hebben gemaakt! Alle succes gewenst, Yves!

  Like

 2. Jaak Blocken

  Huidige en toekomstige te verwachten ontwikkelingen zijn een grote uitdaging voor onze maatschappij. Onze kinderen zijn onze toekomst. Ons onderwijs moet hen voorbereiden om de uitdagingen die die ontwikkelingen inhouden aan te gaan. Onze generatie heeft daarin een grote verantwoordelijkheid.

  Like

 3. nicolas Vandeweerd

  dag Yves,
  deze morgen hadden we het aan tafel over inclusie, en de manier waarop we -als het over kinderen gaat- alles organiseren vanuit de gedachte dat er zo iets zou bestaan als een gemiddeld kind…die dan ook nog eens best in groep wordt benaderd…
  De inleiding op je blog sluit daar mooi bij aan… de wijze waarop we met kinderen omgaan zouden we nooit voor onszelf, als “volwassenen” accepteren…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s